top of page

Această pagină și subpaginile sale vă informează cu privire la tot ce trebuie să știți despre modul în care VLAD C. MONICA P.F.A. (FEELS AND HEELS) și site-ul său  protejeaza datele personale pe care le procesează și le controlează ("datele dvs. personale", "datele dvs.") și drepturile pe care le aveți în legatură cu prelucrarea datelor dvs. personale. FeelsAndHeels.ro este brandul firmei VLAD C. MONICA P.F.A. (FEELS AND HEELS) și în urmatoarea politica de protectie a datelor cu caracter personal vom face referire la VLAD C. MONICA P.F.A. (FEELS AND HEELS) prin FEELSANDHEELS.RO.

1. CUM VĂ PROTEJEAZA FEELSANDHEELS.RO DATELE PERSONALE?

FEELSANDHEELS.RO acordă foarte mare importanță dreptului la intimitate și protejării datelor dvs. personale. Ne dorim să vă simtiti în siguranță când colaborați cu FEELSANDHEELS.RO, datele dvs. personale fiind pe maini bune.

FEELSANDHEELS.RO vă protejează datele personale în concordanță cu legile aplicate și politica noastră de protejare a datelor. Mai mult decat atât, FEELSANDHEELS.RO menține măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja datele cu caracater personal împotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale și / sau împotriva pierderii accidentale, modificării, divulgării sau accesului, distrugerii accidentale sau ilegale sau deteriorării acestora.

Ce date personale și ce categorii de date personale colectam și cum procesam astfel de date personale?

Colectam date personale de la utilizatorii site-ului web Error! Hyperlink reference not valid. sau telefonic, de la clienții nostrii, în scopul finalizării cu succes a comenzilor efectuate de aceștia. Finalizarea comenzii cu succes înseamnă facturarea și livrarea produselor comandate către cumparator ( mai multe despre facturare și livrare găsiti pe pagina https://www.feelsandheels.ro/ro/shipping-and-returns

 

În acest scop colectăm următoarele date personale:

• Nume complet
• informații de contact - cum ar fi telefon și adresa de e-mail
• informații demografice, cum ar fi adresa de livrare, codul poștal, preferințele și interesele
• alte informații relevante pentru sondajele și / sau ofertele clientilor

Colectăm date personale ale angajatilor noștri, potențiali angajati, clienti, furnizori, contacte de afaceri, acționari și utilizatori ai site-ului web (date pentru autentificare și livrare a viitoarelor comenzi ). Dacă datele pe care le colectăm nu sunt enumerate în această declarație de confidentialitate, vom oferi persoanelor (atunci când legea o cere) o notificare adecvată cu privire la ce alte date vor fi colectate și cum vor fi utilizate acestea.

Cu excepția anumitor informații care sunt impuse de lege, decizia dvs. de a ne furniza datele personale este voluntară. Prin urmare, nu vor exista consecințe negative dacă nu doriți să ne furnizați datele dvs. personale. Cu toate acestea, retineți că, dacă nu furnizați anumite informații, este posibil să nu reușim să realizăm unele sau toate scopurile descrise în această declarație de confidentialitate și este posibil să nu puteți utiliza anumite instrumente și sisteme care necesită utilizarea acestor date personale, cum ar fi livrarea produselor comandate.

Dacă ne furnizați date personale ale unei alte persoane (de exemplu, un potențial angajat / destinatar diferit pentru livrare/ referință), sunteti responsabil să vă asigurați că persoana respective este informată cu privire la informațiile continute în această declaratie de confidențialitate și că respectiva persoană v-a acordat consimțământul pentru partajarea informatiilor cu https://www.feelsandheels.ro/.

 

Categoriile de date cu caracter personal menționate mai sus au fost obtinute, fie direct de la dvs. (de exemplu, atunci când furnizați informații pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru sau pentru a vă inscrie la un buletin informativ) sau indirect, de la anumite terțe părți (de exemplu, tehnologia site-ului). Astfel de părti terțe includ afiliatii nostri, autoritatile publice, site-urile publice și site-uri sociale, furnizorii și vânzătorii.

În ce scopuri și pe ce bază legală folosim datele dvs. personale?

FEELSANDHEELS.RO utilizează datele dvs. personale doar atunci când este necesar în scopuri specifice.

Scop

Bază Legală

Gestionarea relației noastre contractuale și / sau de angajare cu dvs.

Procesarea comenzilor venite pe site-ul nostru

​          Necesare pentru executarea unui contract în care reprezentati una dintre parti

Recrutare

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura că recrutăm angajatii corespunzatori

Facilitarea comunicarii cu dvs. (inclusiv în situatii de urgență, și pentru a vă furniza informații solicitate)

Justificate pe baza intereselor noastre legitime, pentru asigurarea unei comunicări adecvate și a unei gestionări de urgență în cadrul organizației

Operarea și gestionarea operațiunilor noastre comerciale

Justificate pe baza intereselor noastre legitime pentru asigurarea funcționării corecte a operațiunilor noastre comerciale

Respectarea cerintelor legale

Necesare pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși

Monitorizarea utilizarii sistemelor noastre de catre dvs. (inclusiv monitorizarea utilizarii site-ului nostru web și a tuturor aplicațiilor și instrumentelor pe care le utilizati)

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de evitare a nerespectării și de protejare a reputației noastre

Îmbunătățirea securității și funcționării site-ului nostru web, a rețelelor și a informațiilor

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura că beneficiați de o experiență excelentă de utilizare și că rețelele și informațiile noastre sunt sigure

Realizarea analizei de date, adică aplicarea unei analize a datelor pentru operațiunile afacerii pentru a descrie, a anticipa și a imbunătăți performanța afacerii în interiorul firmei noastre și / sau pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor (mai multe detalii despre modul în care gestionam analizele pe site-ul nostru pot fi gasite în politica noastră de cookie-uri).

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a asigura funcționarea corectă a operațiunilor noastre comerciale

Comercializarea produselor și serviciilor noastre către dvs. (cu excepția cazului în care v-ati opus acestei prelucrări, așa cum este descris mai jos în secțiunea "Cum folosim datele personale în scopuri de marketing?")

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura că ne putem conduce și mări afacerea


În timp ce tabelul de mai sus afirmă că ne bazam pe interesele noastre legitime pentru un anumit scop, suntem de parere ca interesele noastre legitime nu sunt depășite de interesele, drepturile sau libertățile dvs., dată fiind:

 1. transparenta pe care o oferim în activitatea de prelucrare,

 2. abordarea intimității din punct de vedere al design-ului

 3. recenziile noastre regulate privind confidențialitatea și

 4. drepturile pe care le aveți în legatură cu activitatea de prelucrare. Ne puteti contacta dacă doriți să obtineți informații suplimentare despre această abordare.

Vom prelucra datele dvs. personale în scopurile mentionate mai sus, pe baza consimțământului dvs. prealabil, în masura în care acest consimțământ este obligatoriu conform legilor aplicabile.

Nu vom folosi datele dvs. personale în scopuri care sunt incompatibile cu scopurile cu privire la care ati fost informati, cu excepția cazului în care este necesar sau autorizat prin lege, sau dacă este în interesul dumneavoastră vital (de exemplu, în caz de urgență medicală) de a o face.

Vom împărtăși datele dvs. personale cu terțe părți?

Este posibilă transferarea de date cu caracter personal furnizorilor nostri de servicii, consilierilor profesionali, autorităților publice și guvernamentale sau terților în legatură cu o (potențială) tranzacție corporate sau comercială. Aceste terte părți își pot desfășura activitatea în alte țări. Înainte de a face acest lucru, vom lua măsurile necesare pentru a ne asigura că datele dvs. personale vor beneficia de o protecție adecvată, conform legilor relevante privind confidențialitatea datelor și a politicilor interne ale companiei.

Dar datele sensibile?

Nu colectam date sensibile prin acest site sau în orice alt mod. În cazul în care vom face acest lucru, o vom face în conformitate cu cerințele legii privind confidențialitatea datelor și / sau vă vom cere consimțământul.

Termenul "date sensibile" se referă la diferitele categorii de date cu caracter personal identificate de legislația  privind confidențialitatea datelor ca necesitand tratament special - inclusiv, în anumite circumstante, necesitatea obtinerii unui consimtamant explicit din partea dvs. Aceste categorii includ originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase, filosofice sau de alta natura, apartenenta la un sindicat, sanatatea fizica sau psihica, datele biometrice sau genetice, viata sau orientarea sexuala sau convingerile și infractiunile criminale (inclusiv informații despre activitati criminale suspectate).

Dar securitatea datelor?

Aplicam setari de securitate organizationala, fizica și tehnica pentru toate datele personale pe care le detinem. Avem protocoale, controale și politici, proceduri și indrumari relevante pentru a mentine aceste setari, tinand cont de riscurile asociate categoriilor de date cu caracter personal și procesarii pe care o intreprindem.

Acceptam masuri de securitate de varf pentru a vă proteja datele personale.

În ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a site-urilor noastre, este necesar să intelegeti ca natura deschisa a internetului permite informatiilor și datelor cu caracter personal să circule prin retele care vă conecteaza la sistemele noastre, fara masuri de securitate, și pot fi accesate și utilizate de alte persoane decat cele pentru care datele sunt destinate.

Unde vor fi prelucrate datele dvs. personale?

Datele personale pe care le colectam nu vor fi transferate sau nu vor fi accesibile decat în tarile care respecta aceeasi politica de confidentialitate cu UE.

Cat timp vom pastra datele dvs. personale?

Vom pastra datele dvs. personale numai atata timp cat este necesar. Mentinem o gestionare specifica a arhivelor, politicilor de pastrare și procedurilor, astfel incat datele personale să fie sterse dupa o pereioada de timp rezonabila, în conformitate cu urmatoarele criterii de pastrare:

 • Pastram datele dvs. atata timp cat avem o relatie în desfasurare cu dvs. (în special dacă aveti un contract cu compania noastra).

 • Vom pastra datele numai în timp ce contul dvs. este activ sau pentru cat timp este necesar pentru a vă oferi serviciile dorite.

 • Vom pastra datele atata timp cat este necesar pentru a ne conforma obligatiilor legale și contractuale globale.

Ce drepturi aveti în ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. personale?

Sunteti indreptatit (în circumstantele, în conditiile și sub rezerva exceptiilor prevazute în legislația  aplicabilă) să:

 • Solicitați accesul la datele personale pe care le procesăm despre dvs.: acest drept vă permite să stiți dacă deținem date cu caracter personal despre dvs. și, dacă este cazul, să obtineti informații și o copie a acestor date personale.

 • Solicitati o rectificare a datelor dvs. personale: acest drept vă permite să vă corectați datele personale dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.

 • Vă impotriviti procesarii datelor dvs. personale: acest drept vă permite să solicitati ca FEELSANDHEELS.RO să nu mai prelucreze datele dvs. personale.

 • Solicitați stergerea datelor dvs. personale: acest drept vă permite să solicitați stergerea datelor dvs. personale, inclusiv în cazul în care astfel de date personale nu ar mai fi necesare pentru atingerea scopurilor.

 • Solicitați restricționarea prelucrarii datelor dvs. personale: acest drept vă permite să solicitati ca FEELSANDHEELS.RO să vă proceseze numai datele personale în circumstante limitate, inclusiv cu consimțământul dumneavoastră.

 • Solicitați transferarea datelor dvs. personale: acest drept vă permite să primiti o copie (într-un format structurat, utilizat frecvent, și lizibil electronic) a datelor cu caracter personal pe care le-ati furnizat la FEELSANDHEELS.RO, sau să solicitati ca FEELSANDHEELS.RO să transmită aceste date personale altor auditori.

 

 

Dacă, în ciuda angajamentului și a eforturilor noastre de a vă proteja datele personale, considerați că drepturile dvs. cu privire la confidențialitatea datelor au fost încălcate, vă incurajam să veniti catre FEELSANDHEELS.RO pentru a căuta, într-o primă etapă, soluționarea oricărei reclamații. Aveți dreptul în orice moment să înregistrați o plângere direct la autoritatea de supraveghere competentă sau să faceți o cerere împotriva FEELSANDHEELS.RO la o instanța competentă.

Contactați-ne pentru a vă exercita drepturile.

2. CUM VĂ SUNT UTILIZATE DATELE PERSONALE CÂND VIZITATI SITE-ULUI FEELSANDHEELS.RO?

Ce date personale colectam?

FEELSANDHEELS.RO colectează datele personale pe site-urile sale web în două moduri:

(1) direct (de exemplu, atunci când furnizați date cu caracter personal pentru a vă inscrie la un buletin informativ sau când solicitati să fiți contactat din motive de vânzare); și

(2) indirect (de exemplu, prin intermediul tehnologiei site-ului nostru).

Putem colecta și procesa urmatoarele date personale:

 • Datele personale pe care le furnizați prin completarea formularelor pe site-ul nostru. Aici sunt incluse înregistrarea pentru a utiliza site-ul web, abonarea la servicii, buletine informative și alerte, înscrierea la o conferință, solicitarea unui raport sau informații suplimentare. Paginile care colectează acest tip de date personale pot furniza informații suplimentare privind motivele pentru care datele dvs. personale sunt necesare și modul în care acestea vor fi utilizate. Depinde de dvs. dacă doriți să le furnizați.

 • Dacă ne contactați, putem păstra o evidență a acestei corespondente.

 • Vă putem cere să completati chestionarele pe care le folosim în scopuri de cercetare, deși nu aveți obligația de a răspunde.

 • Orice postări, comentarii sau alt conținut pe care îl încărcați sau îl postați pe site-ul FEELSANDHEELS.RO.

 • Site-ul nostru colectează date personale despre computer, inclusiv (dacă este disponibil) adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului, pentru a filtra traficul, pentru a cauta domenii de utilizator și pentru a raporta statistici.

 • Detaliile privind vizitele dvs. pe site-ul nostru, paginile pe care le vizualizați și resursele pe care le accesați sau le descarcărcați, inclusiv, dar fără a se limita la date despre trafic, date despre locație, jurnale web și alte date de comunicare.

 

Includem link-uri către site-uri web și programe ale terților?

Site-urile noastre pot include:

 • Link-uri către și de la site-urile rețelelor noastre partenere, agențiilor de publicitate și afiliaților.

 • Anumite programe (widget-uri și aplicatii) ale unor terțe părți. Acolo unde este cazul, este necesar să rețineți că astfel de terțe părți vă pot prelucra datele personale colectate prin intermediul acestor programe în scopuri proprii.

Nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru site-urile sau programele unor astfel de terțe părți. Verificați termenii și condițiile de utilizare și declaratiile de confidențialitate ale acestor terțe părți înainte de a utiliza și furniza orice informații site-urilor și programelor unor astfel de terțe părți.

Cum folosim datele personale pe care le colectăm de pe site-urile noastre?

Folosim datele personale pentru a vă putea oferi informatiile pe care le solicitati, pentru a procesa cererile de locuri de munca online și pentru alte scopuri pe care vi le descriem în momentul în care sunt colectate. De exemplu:

 • Pentru a livra comenzile venite pe site-ul nostru

 • Pentru studii sau chestionare de cercetare.

 • Pentru a vă personaliza experienta pe site-ul nostru.

 • Pentru a vă contacta în scopuri de marketing, în cazul în care ati fost de acord cu acest lucru.

Analizam informatiile dvs. IP și ale browserului pentru a determina ce este cel mai eficient cu privire la site-ul nostru, pentru a ne ajuta să identificam modalitățile de îmbunătățire și de eficientizare a acestuia.

Cititi mai multe în Politica Cookie-uri.

3. CUM UTILIZAM DATELE PERSONALE PENTRU SCOPURI DE MARKETING?

Pe lângă informațiile prezentate mai sus, capitolul următor descrie modul în care folosim datele personale în scopuri de marketing.

Care sunt sursele datelor de marketing?

Cea mai mare parte a datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le folosim în scopuri de marketing se referă la angajații individuali ai clienților nostri și ai altor companii cu care avem o relatie de afaceri existentă. De asemenea, putem obține informații de contact din surse publice, inclusiv continut publicat pe site-urile de social media, pentru a stabili un contact inițial cu o persoană relevantă, angajat al unui client sau al altei companii.

Trimitem E-mailuri targetate?

Am putea trimite un e-mail comercial clienților noștri sau altor companii cu care vrem să dezvoltăm sau să menținem o relație de afaceri în conformitate cu legile de marketing aplicabile. E-mail-urile targetate includ, de obicei cookie-uri și tehnologii similare care ne permit să stim dacă deschideți, citiți sau ștergeți mesajul și link-urile pe care le puteti accesa. Când accesati un link dintr-un e-mail de marketing pe care îl primiti de la FEELSANDHEELS.RO, vom folosi și un modul cookie pentru a vă înregistra paginile pe care le vizualizați și ce continut descărcați de pe site-urile noastre, chiar dacă nu sunteți înregistrat sau conectat pe site-ul nostru.

E-mail-urile trimise de la FEELSANDHEELS.RO pot include informații suplimentare privind confidențialitatea datelor, conform legilor aplicabile.

Actualizam bazele de date privind relatiile cu clientii (CRM)?

Ca majoritatea companiilor, FEELSANDHEELS.RO utilizeaza tehnologii de tipul managementului relațiilor cu clientii (CRM), în vederea gestionării și urmăririi eforturilor noastre de marketing. Bazele noastre de date CRM includ date personale aparținând persoanelor fizice de la clientul nostru și de la alte companii cu care avem deja o relatie de afaceri sau dorim să dezvoltăm una. Datele personale utilizate în aceste scopuri includ informații comerciale relevante, cum ar fi: date de contact, informații disponibile publicului (de exemplu, membri ai consiliilor de administrație, articole publicate, comunicate de presă, postările dvs. publice pe site-uri de socializare, dacă sunt relevante în scopuri comerciale), E-mail (inclusiv activitățile pe internet ca urmare a accesării adreselor web din E-mail-urile noastre), activitatea site-ului web al utilizatorilor înregistrați pe site-ul nostru, și alte informații de afaceri incluse de angajatii FEELSANDHEELS.RO pe baza interacțiunilor personale cu dvs. Dacă doriti să fiti exclus din bazele de date CRM, vă rugam să ne contactati.

Combinăm și analizăm datele personale?

Putem combina datele din surse disponibile publicului și din diferitele noastre E-mailuri, site-uri web și interacțiuni personale cu dvs. (acestea includ informații colectate de pe site-urile noastre și cele ce sunt colectate la înscriere sau logare, cât și la autentificarea cu ajutorul conturilor dvs. de social media). Combinăm aceste date pentru a vă evalua mai bine experiența cu FEELSANDHEELS.RO și pentru a efectua celelalte activități descrise în cadrul politicii noastre de confidențialitate.

Care sunt drepturile dvs. privind comunicările de marketing?

Vă puteti exercita dreptul de a împiedica comunicarea de marketing prin verificarea anumitor specificații de pe formularele pe care le folosim pentru colectarea datelor dvs. personale, sau prin utilizarea mecanismelor de dezabonare în E-mailurile pe care vi le trimitem. De asemenea, vă puteti exercita dreptul de a vă intrerupe comunicările de marketing sau de a vă sterge oricand datele personale din bazele de date pentru relatiile cu clientii (CRM), contactându-ne. În astfel de cazuri, vom păstra date minime personale, pentru a atrage atenția asupra faptului că ați optat pentru a evita să vă mai contactam din nou.

 

4. CONTACTAȚI-NE

Accesati acest link dacă:

 • Aveți o întrebare generală despre modul în care FEELSANDHEELS.RO vă protejează datele personale.

 • Doriți să vă exercitați drepturile în legatură cu datele dvs. personale.

 • Doriți să faceti o plângere cu privire la utilizarea datelor dvs. personale de către FEELSANDHEELS.RO.

Date cu caracter
personal
 

bottom of page