top of page

Store Policy

Customer Care

Recomandarea ar fi să spălați manual dresurile după fiecare purtare, lucru ce vă garantează o viață mai lungă a produsului.

Vopseaua cu care este personalizat dresul este rezistentă până la 60 de grade - la mașina de spălat automată.

Produsul este nou și se livrează în ambalaj personalizat.

Pentru broșe, recomandarea ar fi să alegeți cu grijă materialele pe care urmează să le puneți și să le manevrați delicat pentru a proteja atât piesa vestimentară, căt și broșa în sine.

Privacy & Safety

La Feels and heels, dorim să oferim clienților noștri cea mai plăcută experiență de cumpărături, una care să-i facă să revină în magazinul nostru în mod repetat. De aceea credem că politicile noastre de magazin ar trebui să fie corecte, clare și transparente. Dacă nu găsiți informațiile pe care le căutați - vă rugăm să nu ezitați să ne contactați astăzi!

Wholesale Inquiries

Încă din prima noastră zi de activitate, Feels and heels le oferă clienților cea mai bună selecție de produse la prețuri imbatabile. Magazinul nostru online este sinonim cu calitatea și asigurăm o varietate continuă de mărfuri fantastice, împreună cu ediții limitate unice și articole de sezon care se potrivesc oricărui buget. Verificați-l și începeți azi cumpărăturile! Pentru cantități mai mari, nu ezitați să ne contactați!

Payment Methods

- Credit / Debit Card

bottom of page