top of page

Mânușile, înapoi în trend

Cele mai noi tendințe când vine vorba de mănuși de tulle și multe altele! (Latexul este din nou la modă?)


Am urmărit în ultima vreme marile case de modă și sunt atât de fericită să văd că mănușilor li se acordă atenția pe care o merită cu adevărat. Aduc o notă atât de subtilă de feminitate și fac ca orice ținută să devină "statement".



Aceste mănuși simple de tulle negru lasă pielea puțin la vedere, dar o și acoperă ușor oferind, doamnei care le poartă, un aspect enigmatic sau emblematic.


Poate vă plac mănușile scurte


Sau poate simțiți că cele lungi sunt incomode, iar eu vă înțeleg cu adevărat. Cele lungi sunt mai greu de scos și e dificil de scris un mesaj pe un telefon cu ecran tactil, dar acum să fim sinceri - ne încurajează să socializăm mai mult la evenimente noi între noi, așa că tu acolo câștigi - o seară minunată cu smartphone-ul lăsat deoparte.


Foto www.feelsandheels.ro

Paiete, latex sau orice altceva (poate piele)


Dacă eu personal pot să-mi folosesc telefonul cu mănușile din tulle, mă întreb cum este pentru doamnele care aleg să poarte diferite tipuri de mănuși, așa cum am văzut în ultima vreme pe podiumuri (sau pe aplicații/site-uri de cumpărături).


În timp ce mănușile din piele sunt într-adevăr potrivite pentru toamna târzie, iarna sau începutul primăverii, ele nu se împacă bine deloc cu ținutele de vară - cu excepția cazului în care mergi pe motocicletă (le salut pe fetele mele motocicliste).


Foto: Umberto Fratini / Indigital.tv



Același lucru este de spus și despre mănușile din latex, dar tind să aducă o notă de catwoman unei ținute negre.

Foto: Richard Queen LFW 2022/ SplashNews.com



Cu toate acestea, puteți alcătui o ținută cu adevărat drăguță și o puteți face statement cu o pereche de mănuși cu paiete.


Foto: Maison Margiela - 808eur/ farfetch.com



Și să nu uităm de mănușile în stil Bridgerton, din satin, care îți fac mâinile să pară fine ca mătasea. Nu știu dacă vă amintiți, dar Blake Lively a purtat două perechi (una peste alta, dada) la recenta ei apariție la Met Gala.


Foto: GETTY IMAGES




Nu spun că ar trebui să le folosești de fiecare dată, dar...


Deoarece cu toții avem accesorii diferite pentru ieșiri - perle, cercei decorați cu cristale, broșe sau brățări statement, spun doar că ar trebui să te gândești să deții cel puțin o pereche de mănuși. Și nu vei regreta! Mai ales dacă vrei să atragi atenția sau de ce nu, fii subiectul conversațiilor de după eveniment.

Fii sigură că nu vei trece neobservată!


Vouă ce fel de mănuși vă plac?


Aștept părerile voastre în comentarii!

p.s. ce părere aveți de mănușile acelea cu paiete de 800 de euro? 808, pardon :))

43 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page