top of page

Ținute de festival

Joi, pe 7 iulie, începe Neversea. Un festival anual, care nu e numai despre muzică, e și despre outfituri.

O să vă întâmpin acolo, pregătită și aranjată toată, cu camera la mine, să arătăm și celor care nu au cum să ni se alăture, cum se îmbracă lumea de mișto la festival.

Fiecare dintre noi o să-și scoată cele mai bune haine de la naftalină și o să le etaleze pe plajă, în văzul tuturor. Bine, nu e numai despre Neversea, asta facem la orice festival, fie că este în pădure, lângă un lac, sau pe iarbă verde.

Practic asta facem când ieșim la distracție. Așa că nu uitați, în afară de SPF, care e obligatoriu, luați în calcul să vă luați si după cum urmează :))


O pălarie, care pe lângă ca e fashion, e și un accesoriu minunat care te protejează și de soare.


arhiva personala Instagram @monicsh


O pereche de dresuri deosebite, eventual de plasă ( decorate cu cristale, eventual sau opțional) - care merg la aproape orice - bocanci, sneakers, balerini, espadrile - dar aveți grijă cu ce vă încălțați pe nisip totuși, să nu regretați după.

Avantajul dresurilor plasă este că distrag atenția de la mici imperfecțiuni ale pielii, lipsa bronzului saaaau ne țin de cald când briza mării ne dă bătăi de cap la 3 dimineața (și sunt și micuțe, ocupă puțin spațiu în geantă, ceea ce înseamnă că le puteți îmbrăca după lăsarea serii).


pe acestea le puteți achizționa de aici


O pereche de mânuși, care pe lângă că e elegantă, și se vede extraordinar de bine în poze, reprezintă un accesoriu din ce în ce mai căutat în această perioadă (sunt back in trend, dacă ați citit articolul).


arhiva Instagram @feelsandheels.ro


O voaletă tip pălariuță, sau pe bentiță tip floare, care se găsesc peste tot si dau o notă foarte stylish unui coc simplu, asta dacă nu ați apucat să vă faceți bucle sau dacă vă împiedică faptul că sunt 40 de grade să-l purtați desprins. Aici aș putea să mai adaug si broșele - sunt câteva care au și clamă, ceea ce le face perfecte pentru a le folosi sub formă de accesoriu, în păr.


broșe din colecția noastră, pe care le găsiți aici


Și nu în ultimul rând - eșarfe, mărgele, lanțuri sau curele, orice aveți deosebit și ați vrea să vă condimenteze ținutele.

Eu mă apuc de bagaj și revin cu ținutele pe care mi le-am făcut, după ce se termină festivalul.

Aveți grijă să nu uitați nimic!

P.S. pentru cele care au mânuși, dresuri sau orice altceva cumpărat de la noi, avem cadou un cod de discount pentru următoarea comandă, asta în afară de o postare dedicată pe contul nostru de Instagram @feelsandheels.ro


2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page